Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az előző folytatása

2012.02.13

 Régebben különböző netes társkeresőkre regisztráltam, gondolván, hátha terem ottan nekem babér. Kis hülye! Vagy inkább nagy hülye! Az első alkalommal, emlékszem, alig mertem felmenni, mert féltem, hogy' fogom elkergetni a rengeteg jelentkezőt, aki mind az én jópofa és szépséges lényemért verseng. Ördögi hahaha. Persze senki. Aztán megtanultam, hogy nem a valódi korornon kell regisztrálni, hanem sajnos hazudni kell ezt illetően, ugyanis nem öregedett meg még férfi annyira, hogy 55 fölötti nőre keresne. Persze annyira mindegy hány éves vagy, ha már elmúltál 50 , és a szaporodási mutatód = 0, senki nem kíváncsi rád. Sem vituálisan, sem egyéb módon. Szóval az az igazság, hogy rég feladtam ezt a dolgot, van mögöttem néhány rettenetes "randi", bár én inkább egyszeri találkozásnak nevezném eme tétova kísérleteket, melyeknek során kölcsönös csalódottságban távoztunk a helyszínről. Én George Cloony-ra számítottam, ők Monicque Cuvée-re. Nem jött össze. Később leadtam a várakozásaimból, megelégedtem volna Anthony Hopkins-szal, esetleg Sean Connery-vel. Igen, vele kiegyeznék. Persze ők sem értem epednek. Sőt, a hozzájuk hasonló korú pasik sem. Még mindig a valaha volt Ursula Andress-re, meg egyéb Bond-lányokra várnak (noha sajnos, ők is megöredtek időközben). Így aztán lekoptattam magamat. Néha még bekukkantok ide-oda. Pl. tegnap azt olvastam egy blogban, mert igazából már rég csak az érdekel, mennyi hülyeséget hordanak össze ezek az agyatlan vén libák, hogy beszélt egy vén fószerrel, aki elmesélte neki, hogy ő - mármint a pasi- tk. ingyen kuplerájnak használja ezeket az oldalakat. Elég egy telefon ahhoz, hogy minden éjszakát másik csajjal töltsön. Ezen aztán a blogina jól elmorfondírozott, hogy vajon, jó helyen van-e ő a fennkölt érzelmeivel és vágyaival, és egyébként is fuj fuj. Pedig kérem, so it goes. Így megy ez. És pontosan ezek a vén marhák tehetnek róla, hogy így megy. Elmondom az okokat is.

1. Benyalták, hogy nem minden férfi egyforma, és igenis van olyan, aki a lelki értékekre, és a korban hozzá illő, akivel közös témák vannak, meg blablabla...értékrend stb. Hát ez kérem jó nagy hanta, mert minden férfi egyforma a témát illetően. Mutassanak nekem csak egyetlen akárhány éves fogatlan oroszlánt, aki nem a szép feszes, fiatal pipihúsra gerjed, hanem azt mondja: ide nekem a löttyedt fatyúkot!

2. Benyalták, hogy a nőnek is joga van kezdeményezni, és vadul gyártják a leveleket, bombázzák vele a kinézett hímeket, és sírnak, hogy válaszra sem méltatják őket. A magyarázat ugyanaz. A harmincas nőnek van joga kezdeményezni, mert az izgalmas, kihívás, jó kis egyéjszakás dugásokat ígér, mert mondjuk a csajnak is épp arra van igénye....  Ha ugyanezt egy ötvenes teszi, kiröhögik, vén k, p, stb névvel illetik.

Anno a prehisztorikus időkben, egyetemista (IGEN PÁNKÓ!!!) koromban, tinédzserkorom utolsó nyarán semleges terepen teljesen véletlenül összefutottam egy sráccal, aki szintén oda járt, felsőbb éves volt és menő. Szóval összejöttünk, mint ismerősök, meg mint fiú és lány is, és egy remek nyarat töltöttünk el együtt. Buli, szex, fantasztikus nappalok és éjszakák. Miért is ne, szingli voltam, állítólag ő is. Aztán visszamentünk ősszel, és kiderült, hogy ő mindenfelé elmesélte, hogy én mekkora nagy készséges ribanc vagyok, hogy azt csinált velem, amit akart stb. Azt nem említette, hogy én is azt csináltam vele, amit akartam, és én azt hittem, hogy már lejátszódott egy szexuális forradalom, és mindketten egyformán benne voltunk a dologban, sőt én azt képzeltem, akár folytatása is lesz. 

Hát tévedtem, mindenesetre ez volt az utolsó eset, hogy naívan elhittem valakinek amit mondott. Csak az a furi, hogy vannak még olyan naív ötvenes sőt hatvanas nők, akik nem tudják, hogy  EZEK a  tetvek a mostani ötvenesek és hatvanasok, akik a korukbelieket vén picsáknak és hasonlóknak nevezik, és azt hiszik, hogy mindaz amit ők megtehetnek, nevetséges egy ilyen korú nőtől. És képesek benyalni a kedves szövegeket (mármint a nénik), első randin, de legkésőbb a másodikon ágyba bújni velük, és lankadt szerszámukat mindenféle ügyes praktikákkal működésre bírni (sajnos ritkán sikerül), és utána szerelmi bánatba esni, amikor jön a lapát, mivel azért nem ment, mert nem elég erotikusak.  Ez bizony így van, egyik gyakorlott barátnőmtől tudom, aki szerint én egy vaskalapos prűd vén stb vagyok, és nem is lesz soha pasim, mert minderre nem vagyok hajlandó. Tényleg nem vagyok hajlandó ismeretlenekkel első alkalommal lakásra menni, hétvégét együtt tölteni, egyáltalán kockáztatni. Nincs is pasim. Hozzátenném: neki sincs. Ő azonban azzal áltatja magát, hogy mivel gyakran részesül a szex áldásaiban,  később fog megöregedni. Na ez is egy olyan dolog, amitől a falra mászom. Ha nincs rendszeres dugás, elhervad a nő. (Persze ez is a férfiak szövege.) Megnézte már valaki az apácákat? Sehol semmi ránc, legfeljebb 90 fölött, szép síma arc, nyugis, stresszmentes pillantások. Hja, nem is kell naponta ronangálniuk a betevő után.

Most tényleg úgy nézek ki, mint valami vaskalapos szentfazék. Pedig nem így van. A szexet nagyon is szeretem, de sajnos nem tudom egy önjáró farok formájában elképzelni. Ahhoz, hogy nekem jó legyen a szex, bizalom, odaadás és minimum valamiféle pozitív érzelem szükséges. Képtelen lennék valami ismeretlen vén hugyosjózsi fütyülőjén pörögni, hogy kelj fel és járj! Jézus!! Ilyenkor mindig megfogadom, hogy maradok hűséges a jól bevált A-kámhoz, aki még sosem okozott csalódást az elmúlt - istenem már - 20! év során.

 

És végül egy utolsó kérdés önmagamhoz. A statisztika szerint megnézték heten. Vajon én hétszer olvastam volna el opuszaimat? Mert valóban, elolvasgattam őket, de hogy hányszor, arról fogalmam sincs. Mostantól számolom.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.