Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dögunalom

2012.02.28

 Jó rég írtam,. tudtam, hogy így lesz, az elején megfojt a nagy grafománia, aztán alábbhagy. Egyébként semmi említésre méltó nem történt, a napok múlnak nagy egyformaságban, és mérhetetlen unalomban. A fogyókúrából természetesen kissé kiestem, de már jó úton haladok viszzafelé. Azon kívül a térdem is egész jól javul, és a hétfői jóga után beiktattam keddre egy zumbát, és csütörtökre egy kis konditermi kardio edzést. Remélem meghozza a várt hatást. 

A hétvégén gyönyörű idő volt, sétáltunk nagyokat, de sajnos ma megint hóesésre ébredtem, teljesen elvette a kedvemet. . De facto egész nap itthon ülök, nincs semmi dolgom ma, a szakadó havasesőben meg kedvem sincs csak úgy flangálni. Olvasok, neten, papíron egyaránt. Mindenhonnan az Oscar ruháinak az értékelése bukkan elő. Nem tudom, más hogy van vele, de engem idegesít, hogy nagy nevű divatházak gönceit no name magyar stylistocskák kritizálgatják agyba-főbe, különösen idegesítő, amikot mindezt királyi többesben teszik. Nekünk bejött.... Mindenesetre Angelina "combvillantása" elég rémes, bár tőle úgy tűnik, illendő elájulni. OOOLyan jóóók a lááábai! Szerintem szörnyű, állandóan terpesz-görcsben mutogatja a lábait, amik persze valóban hosszúak, de fehérek, mint valami hullaláb. Lehet, hogy ez rohadtul trendi, de nekem sokkal jobban tetszenek a szép napbarnította bőrök. És hogy tél van? Hát akkor meg vegyen fel egy harisnyát. 

Hát ennyit erről. A másik téma ami tetszik, az ez a szent család védő egyesület vagy mi a frászkarika. Szóval nem egészséges a házasság előtti szex. Hova vagyunk képesek még visszasüllyedni? A középkorba? Azt hiszem, már látom, miből keresem magamat gennyesre. Erényöveket fogok gyártatni, nyitok egy jó kis kézműves manufaktúrát, alkalmazok néhány állástalan vasmunkást meg kovácsot, és divatot teremtünk. Sajnos attól félek, hogy ez most totál abszurdnak és borzalmatosnak hangzik, de a végén még bejön. Kezdem elhinni, hogy lassan semmin sem lepődünk meg. Meg persze jöhet a kamatyadó. Kíváncsi vagyok, hogy pl. mit szól ehhez dajcstomi, a nagy magyar parázna, ki többször is szűzen nősült ezek szerint. Ajánlanám leporolásra Tóth Tihamér  könyveit, ki pap volt, az önmegtartóztatás nagy barátja és művelője. Persze lehet, hogy a kórista fiúcskák mást mesélnének erről, de ne legyek előítéletes és rosszindulatú. Különben is Európában mi határoztuk meg először a család fogalmát, szép szabatosan, ez pedig egy férfi és egy (nem több) nő együttélése. Természetesen a szent házasság intézményében. Édes istenem! Mennyire hiányzik az átkos elmútt húsz év, amikor különösebb szankciók nélkül szexelhettünk, uram bocsá' melegek és leszbikusok lehettünk, a kutya nem ugatott meg bennünket. Hogy én mennyire utálom ezeket a hipokrata szemforgató görényeket. Mert természetesen itt is lesz kivéve a gyevi bíró. Férfiaktól, különösen kormánypárti és Fidesz-közeli körökből származó férfiaktól, kerszténydemokratáktól, papoktól nem lesz olyan súlyos a bűn. 

Csak azt nem értem, hogy pl. ez a Biszku Béla miért nem lépett már rég be a Fideszbe, és forgatja ott a szemeit. Ez a gesztus ugyanis úgy tűnik, minden bűnt elsöpör, akár a gyónás. Aki Fidesz tag lesz, megtisztul. Lehet bármekkora aljas szemét, maffiózó, csaló és törvényszegő, neki minden meg van bocsájtva.

Na, nem hőbörgök itten, mert a falnak is szeme van, és még a végén kitalálnak valami jópofa középkori büntetést Fidesz-gyalázásért, mondjuk körömtépést, kézlevágást. 

Meg különben is, itt a dolog ideje.

Megvolt, mármint a dolog. A munka, mely nemesít és felszabadít. Én szeretem ezt, amit most csinálok. Főleg, ha a kedvenceim jönnek. Utána zumbára mentem. Hát, kíváncsi voltam, milyen ez, de csak ugrabugráltam, mint a bakkecske. Meg kéne tanulni a lépéseket, és akkor egész szórakoztató lehet. Mindenesetre jobb. mint a seggemen ülni, és azt növeszteni. lesz csütörtökön is. Lehet, hogy elmegyek. Sőt valószínű. Ott volt a Csillag is, és legalább lebeszéltünk egy időpontot a Fifinek, mert szegény már botrányosan fostos, ahogy kinéz. Hála istennek, elmúltak a zordon fagyok, le lehet nyíratni őkelmét..

Hogy ez a mozgás milyen csodákat képes velem tenni, nem is igaz! Itt vagyok vén öreg asszony, és újjá születek egy óra intenzív mozgástól. A jóga olyan nagyon nem dob fel, ott inkább csak elalszom a nagy magamra (és a légzésemre) figyelésben. Húúú éljek! Végig bírtam, csak épp egy kicsit izzadtam meg.