Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elit, Bayerozás, stb...

2013.01.13

 Kezdjük ott, hogy esik a hó. A Miki havat hány. Mint a klasszikus szóképzavarban, vasárnap pörköltet ebédelt, utána havat hányt.  A Bayer ellen meg tüntetnek. Anyám! Kíváncsi vagyok, hányan mentek el ebben a förgetegben. Azért minden szarért nem kéne tüntetni, mondom én, aki mélységesen megvetem ezeket a provokáló szövegeket, írásokat, teljesen mindegy, hogy az írójuk mint újságíró, avagy az ötös számú tagkönyv tulajdonosa, avagy mint magánember írta. (Úgy nem írhatta, mert nem jutott volna hasábhoz az anyalapjánál.) Mindenesetre ez az ő magánvéleménye, bár akkor meg azt nem tudom, miért egy közmédiumban jelent meg. Noha tudom. Miért nem a blogjában írkálja ezeket a genny szövegeket? Ugyanilyen lelkesen osztogatnák meg az Arckönyvön, meg mindenfelé. És most azért tüntetnek, hogy a pártja zárja ki? Ezt meg végképp nem értem. Úgysem fogja kizárni, és miért is tenné, hiszen teljesen nyilvánvaló, hogy messzemenően egyetértenek vele, ha nyilvánosan nem is támogatják, de tűrik, és hallgatólagosan ez a hivatalos vélemény. Amikor már vérciki valami, elküldenek valami kis csicskát, aki elmond egy elítélő sablondumát különösebb beleélés nélkül, kipipálva.Miért nem ez ellen tüntetnek? MIért a nagyemberrel kekeckednek, hogy zárja ki a havert? Ő még soha nem csinált olyasmit, amire valaki, pláne a Gy F féle gyülekezet felszólította. Válaszra se fogja méltatni őket, vagy esetleg írnak valami blődlit Gabikának, aki megpróbálja mosolyogva elfecserészni a mikrofonok előtt. Mosolya leginkább egy veszett róka vicsorára hajaz.  De hát ez már az ő baja. Mindenki lement hídba attól, hogy egyik kiküldött munkatársa elítélő beszédet mondott ama bizonyos antifasiszta tüntetésen a zsidók listázását szorgalmazó csolkos ellen. Na és komolyan vette azt bárki a pártjából? Nincs jogom megkérdőjelezni, de hajlok rá, hogy még ő  maga sem. És mégis mindenki örült, hogy nahát nahát, csak elítélték. Óriási nemzetközi botrány lett volna, ha nem. Ezt nem akarták bevállalni, inkább odaküldték Toncsit, lépjen már fel a nevükben. A PM pedig óvakodott nyilatkozni. Amit mondott, inkább ne mondta volna.Mi, magyarok, megvédjük zsidó honfitársainkat. Ergo: a zsidók nem magyarok. Hanem kik azok? Azok, akiket ez a fenhéjázó, pökhendi haveri kör annak tart. Akiknek megengedi, hogy azok legyenek. Tán Csaba királyfi bizonyítható leszármazottai? Vagy Emese álma....

Szó nincs arról, hogy osztom azt a véleményt, amit ez a nagyszerű tollnok leírt, noha nem tetszik a gyilkosság, a verekedés, a kultúrálatlan viselkedés sem, ami valljuk be, van. Ez probléma, hatalmas probléma, amit meg kellene végre oldani, nem tovább élezni. Arról nem beszélve, hogy a játék arra megy ki, hogy megpróbálják elfogadtatni azt a nagyszerű megoldást, hogy bele kell őket lőni a Dunába. Vagy bárhová, hiszen kártékony állatok, dúvadak, azokat meg ugye a tisztességes vadásztársadalom irtja. Kereszetényi alázattal.Egy kis rigó, egy cigány...Ez alatt a két és fél vagy mennyi év alatt az ingerküszöbünk zéróra csökkent. Bárki bármit pofázhat, proponálhat, arcunk se rezzen, megszoktuk. A hülye dumákat, a provokálást, azt, hogy már nyíltan fasiszta, náci szövegek mennek, amiért Ausztriában hét év börtönt kapott egy újságíró. Letöltendőt. Itt már az ügyészségen megfeneklik a dolog. Nem történt ugyanis semmi. Nekik tetszik.

A válasz meg egyszerűen vérlézító, szerintem legalábbis. Az hogy Ne álljatok a gyilkosok pártjára. Szerintem senki sem a gyilkosok pártján van, a gyilkos az gyilkos, bármilyen a bőre, bármelyik rasszhoz tartozik is, de ez a molinó nem kevesebbet állít, mint azt, hogy a cigányok = gyilkosok. Mert ez a tüntetés nem a gyikosok mellett szerveződött, hanem azok ellen, akik egy kalap alá veszik őket az összes többi cigánnyal. Akkor mi, nem cigányok, is gyilkosok vagyunk? Vannak jónéhányan nem cigány, kifejezetten fehér bőrű, szőke gyilkosok. Akkor a szőkék azok? Vagy a diplomások? Mert ugye vannak családirtó diplomások, míg ebben a tárgykörben a cigányok jócskán alulreprezentáltak. Mint ahogy a gyilkolásban is. Sokkal jellemzőbb a zsebeskedés, tolvajlás, piti csalások. Mekkora csúsztatás ez az egész. És pl. ki van a minősített gyilkos, az azeri baltás pártján?

Emlékszem, mikor a B K gyilkosság történt, akkor is írt ez a "bublicista" egy felemelő szösszenetet, valami olyasmi volt benne, hogy ő imádkozott, hogy ne cigány legyen az elkövető, de puff! az lett. Miért nem írja meg az összes nem cigány által elkövetett gyilkosság esetében, hogy hála istennek, ez nem az volt, meg ez se, meg ez se. Hát azért, mert a klubban ő a cigánykérdés napirenden tartásának a felelőse.  A Jobbik meg a zsidózásé. Egész szalonképes ez az egész nem? Mellesleg már semmi különbséget nem látok a két párt ideológiája között. Politikai elemzők fejtegetik, hogy egymás szavazóit akarják lenyúlni. Ugyan! Majd amikor kell, létrejön a fúzió, és megint meglesz a kétharmad. Mert sajnos ebben az országban jópofa huncutság zsidózni, és szinte mindenk cigányozik. Döbbenetes.

Meg azért nem úgy van az, hogy "ezek" ott hugyozni akartak, de ez a szent ember, ez a ma született bárány megakadályozta őket az azonnali ürítésben. A szent embernek is voltak azért dolgai... Nem szép dolog a híreket csak egy olvasatban, egy nézőpontból kommentálni, természetesen pillanatnyi politikai érdekeinek megfelelően. A politikai érdek meg világos, marakodjon csak a nép. Van egy maroknyi csoport, akiket a tenyerünkön hordozunk, a többi meg csak  marja, gyűlölje, utálja egymást! Vannak egyes számú közellenségek, cigányok, zsidók, lassacskán a nyugdíjasok (erre majd később visszatérek), mindenesetre azok, akik akik púp a hátukon, nyírják ki őket a többiek. Jól kell tudni uszítani.Ezt hívják úgy, hogy divide et impera. (Na, a végén még visszamegyek latint tanítani ennek a háborodott Rózsinak.)

A nyugdíjasokról csak annyit, hogy egy ilyen egymás ellen végsőkig kihegyezett társadalomban elég megpendíteni egy hatalmas baromságot, hogy 13. havi nyugdíj,és már üvöltenek is. Feszítsd meg! Lenne annak a pénznek hány meg hány helye, felsőoktatás, gyerekszegénység, munkahelyteremtés, egészségügy. Mintha bizony ez az opció lenne csak: Ezek, vagy a 13. havi nyugdíj. MIntha bizony maga a nyugdíjas sütötte volna ki ezt a marha nagy ötletet. Őket szidják, barmolják (lőjük őket is a Dunába?). És akkor már senki se azon fenekedik, hogy miért fizeti ki az állam (= mi) a pazarló haveri önkormányzatok állati nagy adósságait, miért akarnak ilyen megalomán stadionokat és golfpályákat építeni, meg támogatni. Nyilván azért, mert attól majd jól laknak az éhező gyerekek. Különben is a nyuggerek megvetni valóak, dögöljenek meg. Inkább fűtsük 10%-kall olcsóbban az úszómedencéket, világítsuk ki a budai villakölteményeket. Az én villany- és gázszámlám nem hiszem, hogy érezhetően csökkenni fog. Eddig is takarékoskodtam az energiával, hát minek? Az jár jól, akinek jó nagy számlája van, mert annak a 10%-a is több. Jó, nyilván jó sok vén hülye beszopja majd ezt a dolgot, aki amúgy is erre a társaságra szavazna, mert nem érdekli a valóság, csak amit a plebános mond a szagosmisén. Azokat meg nem tudom, miért kell ily módon még megvenni? 

Hogy az elitről mit akartam írni, már elfelejtettem.......