Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Eszembe jutott...

2013.05.24

 Pár hónapja írtam valami elitet egy címbe, de mire odaértem, elfelejtettem,hogy mit akarok vele. Most jutott eszembe, zuhanyozás közben. Akkoriban regisztráltam mintegy utolsó próbálkozásképpen egy olyan társkeresőre, amelynek a nevében benne van ez a szó. Na, erre harap is a magyar, mindenki az elithez akar tartozni, ha oda való, ha nem. Én is bedőltem a nagy marha promóciónak, mindenhol ez ugrott fel. Van ott kérem mindenféle hókusz- pókusz, Személyiségteszt, meg todományosan irányított társkeresés, nem ám csak úgy bele a vakvilágba! Te nem is keresgethetsz, majd ők szállítják neked a számodra pszichológikusan kiválasztott partnerjelölteket, szigorúan kidolgozott todományos alapokon. A lényeg persze, hogy fizess. Akkor mindent megnézhetsz, ha nem, még egy fényképet se, nemhogy a todományosan kiközvetített Lajos üzenetét!! Már pár hete ott voltam, de még mindig nem jelentek meg az adataim, mondván munkatársaik ellenőrzik őket. Szóval nagy szívatás volt. Az árak egyébként akkor olcsóbbak, ha azonnal befizetsz egy évre! KI az a barom, aki egy évig óhajtozza nézegetni ugyanazokat? És hát pláne egy évig keresgélni, várogatni? Hát én nem, max egy hónapra fizettem volna be, de azt meg túl soknak ítéltem, nekem ennyit nem ér ez az egész, és nagy sebesen eljöttem onnan (is). Na, a nagy személyiségteszt, meg szipológa meg abban merült ki, hogy miután beírtam, hogy nem szeretem a spirituálisokat, ezotérikusokat,, rasszistákat, küldtek nekem párat. Azt is hangsúlyoztam, hogy a végzettség nekem fontos, erre jöttek a vállalkozók, megjelölt végzettség ill. foglalkozás nélkül. Na meg a nyugdíjasok. Az meg miféle végzettség vagy foglalkozás? Továbbá mérnökkém olyan bemutatkozással, amiben egy helyesen leírt szó nem volt, pedig tapasztalataim alapján mélységesen tisztelem a műszaki értelmiséget a humán műveltsége miatt. 

Azt hiszem, az állami párkereső projekt lenne a legjobb, gondoskodó vezetőnk még erre is gondolt.... No, nem az öregeknek, hanem a tanulásba belegárgyult egyetemistáknak, kik jó keresztény társat keresnek du. 4- től 10-ig. Én nagyon kíváncsi lennék, hogy egyáltalán elmegy-e valaki erre a tízmilliós baromságra. Pláne a célközönség, így a vizsgaidősszak kellős közepén.

Egyébként ez a dolog messze felülmúlja mindazt, amit az elme hülyeség és otrombaság tekintetében elképzelni képes. Megképzik lelki szemeim előtt, amint a szende, a nagy tanulásban elgyötört arcú lánykák és honfiak hálás mosollyal az arcukon tődülnek a tízmillás rendezvényre. Szépen felöltöztek, sötét szoknya/nadrág, fehér blúz/ing, nyakkendő.... táncos topánok. (Cárszkije topánki)  Már feladták. Sehol egy megfelelő levente/honleány, hogy a haza végre fényre derűlhetne nászuknak hála. Mert sem a szagosmisén, sem a bibliakörben, sem a zenés-táncos teadélutánokon nem bírtak egymásra találni. És végre, a nagy turul Fia, a híres Pávatáncos rájött, hogy mekkora az ő kínjuk, és ím megoldja. Táncoljanak ők is. Na persze nem a pávatáncot, azt majd ha felnőttek azokba az éteri régiókba, ahol ő lebeg (illetve pávatáncol). Ők maradjanak csak a talpukkal egymásra lépő, akrobatikus képességeket igénylő alaplépéseknék ott a barckfa alatt. Ami már virágzik. (Ivarzik?) Hát majd így fognak ők is. Megkérik a méhecskét, és... szem lesüt.  Ám itt nincs vége a Nemzeti Odaadás Szeretett Vezére ajándékának. El tudnám képzelni, hogy mondjuk egy előre szigorúan tudományosan, pszicológiai alapokon megszerkesztett regisztrációs ívet kell minden résztvevőnek kitölteni, és ennek alapján valaki - nevezzük a Nemzeti Szaporodásért Felelős Kormánybiztosnak - összepárosítja őket jó előre, és mielőtt táncba mennének, kihirdeti az eredményt.  Józsi táncol Reginával, Csanád táncol Csengével, Réka meg Koppánnyal. És még rejlenek nemzetfelemelő lehetőségek ebben a projektben. Ugyanis a sikert bizonyítandó, több kormánytisztviselői pozícióba fognak felvenni Nemzeti Kukkolókat, akik gyertyával a kezükben ellenőrzik, hogy a kívánt nász elhálásra kerül-e. Kormánytisztviselői fizetésért és pótlékokért telefon, laptop, szolgálati Aud stb. Lassan megálljt parancsolok megiramult képzeletemnek, mert rögtön itt van már a Kánaán, és úgy felszaporodik nemzetünk, hogy csuhajja. Lesz miről csujjogatni a drága Róza nagysasszonynak. 

Fölülről erőltetett hagyományok. Majd mi megteremtjük a mi ezeréves hagyományainkat, ha már a büdös, rohatt tetszés szerint bővíthető indulati jelzőkkel az ellenzék, hagyta azokat elveszni valahol az ezerév során. Majd mi visszamenőlegesen ezeket is megteremtjük most, 2013-ban, és visszakényszerítjük a jónépet, élén az ifjakkal a régi szép időkbe, amikor még boldogan virágzott a barackfa. Vajh mért pont az?! Mért nem a cseresznyefa, vagy a szilvafa, esetleg a kökény? Az olyan nemzeties. Nótás. Félnótás. Senki nem érzi ezt mérhetetlenül abszurdnak és elmebetegnek? Mert én nagyon.